Overslaan en naar de inhoud gaan

Jaguar

Jaguar F-Type Hero

HUUR EEN NIVEAU HOGER

Kies een wagen, haal hem op bij de verdeler en beleef een unieke ervaring.

Hoe het werkt

U hebt uw model gekozen en de huurdatum bepaald. Ga verder met het reserveringsformulier in te vullen door op de knop "RESERVEER NU" te drukken.

Vul formulier in

Vul het formulier in met het gekozen model, uw contactgegevens, de verdeler waar u het voertuig wilt huren, evenals de huurdata.

Reserveren

Nadat het formulier is verzonden, neemt de verantwoordelijke voor JLR RENT bij de verdeler contact met u op om uw reservering te bevestigen.

EEN PERFECTE WAGEN VOOR ELKE GELEGENHEID

Jaguar I-Pace

BUSINESS

Als iets de wagens van Jaguar en Land Rover uniek maakt, is dat hun onmiskenbare stijl. Elk model is ontwikkeld om een sterke, positieve indruk te maken, en is daarmee perfect voor zakenreizen.

Jaguar F-Pace Front

BIJZONDERE MOMENTEN

Buitengewone momenten verdienen buitengewone wagens. Of het nu een bruiloft, verjaardag of ander evenement betreft, er is een Jaguar of Land Rover voor elke gelegenheid.

Jaguar F-Type convertible

WEEKENDTRIPS

Met hun veelzijdigheid en prestaties maken huurwagens van Jaguar en Land Rover van elke reis een pleziertocht.

Veelgestelde vragen

Dat hangt ervan af in welk land het rijbewijs is afgegeven. Rijbewijzen uit EU-landen worden in België geaccepteerd. Rijbewijzen uit niet-EU-landen kunnen ook worden geaccepteerd, mits de eigenaar een geldig visum heeft voor de huurperiode (m.u.v. Zwitserland). Burgers van buiten de EU die langer dan 6 maanden in de Europese Unie verblijven, moeten een EU-rijbewijs kunnen overleggen.

Nee. Onze huurwagens zijn rookvrij.


 

Nee, in onze wagens zijn huisdieren niet toegestaan.

Bij de huurkosten is een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering van het voertuig inbegrepen.